2019-2020

LYHYTOHJELMA: Escape Room

VAPAAOHJELMA: Tribute to Notre Dame

Luistelijat

Petra Ahonen, Charlotta Demasör, Eira Hiltunen, Henna Kaijomaa, Sofia Kajala, Matilda Kajander, Lotta Kerokoski, Sani Kerttula, Jasmine Kuusla, Amanda Laaksola (A), Saarastiina Nurmela, Simo-Eemil Nurmela, Inka Nyblom, Aino Palosuo, Julia Saarinen, Annika Schemeikka, Camilla Sundgren (C), Tessa Tamminen, Sanna Tuomisto, Lotta Uusitalo, Karoliina Vauhkonen ja Sara Vierelä (A)

Valmennustiimi

Vastuuvalmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
Valmentajat: Tiina Turunen, Maikki Uotila-Kraatz
Fysiikkavalmentaja: Tiina Pesonen
Tanssivalmentaja: Harri Antikainen
Tanssiopettaja: Jari Saarelainen
Balettiopettaja: Pirjo Kuha

Joukkueenjohto

Joukkueenjohtaja: Jari Oksanen
Huoltajat: Elina Van Londersele ja Essi Räisänen

LYHYTOHJELMA: Escape Room

Olet loukussa tässä huoneessa, kunnes löydät avaimen, joka vapauttaa sinut…
Pystyttekö ratkaisemaan tehtävät määräajassa selvittääksenne tienne ulos lukitusta huoneesta?
Pakohuone on seikkailupeli, jossa ulos pääsemiseksi pelaajien täytyy yhdessä etsiä vihjeitä, ratkoa arvoituksia, löytää kätköjä ja suorittaa erilaisia tehtäviä edetäkseen pelissä. Huoneesta ulospääsy vaatii ryhmätyötä, nopeutta, luovuutta ja kärsivällisyyttä. Kun koko tehtäväketju on suoritettu ja viimeinen mysteeri ratkaistu, löytyy myös huoneen ulospääsy. Aikaa on kuitenkin rajallisesti, joten pitäkää kiirettä, jotta ehditte ulos ajoissa. Kello käy…

VAPAAOHJELMA: Tribute to Notre Dame

15. huhtikuuta 2019 Pariisissa puhkeaa tulipalo. Yksi maailman tunnetuimmista historiallisista rakennuksista palaa. Tulipalon edetessä rakennuksen tammi- ja lyijykaton poikki, se tuhosi suuren osan polullaan olevasta, mukaan lukien ison osan puisesta holvikatosta, useita lasimaalauksia ja dramaattisesti myös rakennuksen ikonisen tornin. Sen jälkeen, kun traagiset uutiset ikonisen katedraalin palamisesta levisivät maailmalle ja kun tulipalon lopulliset tuhot selvisivät, monet taiteilijat osoittivat kunnioitustaan muistomerkille. Tämä on meidän kunnianosoitus, tribuutti Notre Damelle.