2002-2003

LYHYTOHJELMA: Hook

VAPAAOHJELMA: Circle of Life

Luistelijat

Sini Aarnio, Laura Andersson, Lotta Erpilä, Inka Eräkangas (C), Mervi Heinaro, Outi Helenius, Anna-Sofia Hokkanen, Kirsi Inki, Outi Jokinen, Nina Kaartinen, Katri Kalevi, Maikki Kokko, Anna Konu, Elina Löytönen, Anu Peltonen, Katariina Rundberg (A), Elina Räisänen (A), Essi Räisänen, Jenni Sepponen, Maria Setälä, Kaisa Simola, Irina Stolt, Heli Tikkanen, Anna-Riikka Toiviainen, Elli Tuominen ja Anu Tuunanen

Valmennustiimi

Vastuuvalmentaja ja koreografi: Anu Jääskeläinen
Valmentajat: Janna Erpilä ja Päivi Nurmi
Koreografiassistentit: Maikki Uotila ja Oula Jääskeläinen
Tanssiopettaja: Peter Pihlström
Balettiopettaja: Jarmo Rastas

Joukkueenjohto

Joukkueenjohtaja: Marita Kokko
Huoltajat: Riitta Peltonen, Inkeri Alanne, Marjut Kanervo

LYHYTOHJELMA: Hook

Hirvittävä koukkunsa entistä terävämpänä, ilkeät suunnitelmansa yhä kierompina ja hurjat elkeensä yhä kauhistuttavampina julma Kapteeni Koukku valmistautuu hyökkäykseen vangitakseen katsojat häikäilemättömillä keinoillaan ja pelottavalla oveluudellaan.
Merten pahamaineinen kauhu palaa vuosien jälkeen jäälle!

VAPAAOHJELMA: Circle of Life

Elämä vie ennen kokemattomiin seikkailuihin, joista jokaisella on omansa koettavanaan. Jos joskus astuu harhaan tai eksyy, täytyy taistella urheasti ja väsymättä. Silloin rakkaiden neuvot lohduttavat meitä ja auttavat jaksamaan. Ja vaikka he eivät ole vierellämme ikuisesti, he elävät sydämissämme ja auttavat meitä löytämään paikkamme tällä elämän tiellä.