Valmennustiimi

Anu Oksanen - vastuuvalmentaja ja koreografi

Anu eli meidän Jääskis on maailmanlaajuisesti tunnettu muodostelmaluisteluvelho. Hän onnistuu joka vuosi luomaan meille jotakin uutta ja ennennäkemätöntä. Jääskis on päämäärätietoinen ja vaatii myös joukkuetta tekemään ahkerasti töitä yhteisten unelmien eteen. Jääskis on valmentanut seurassamme kolmekymmentä vuotta ja onkin vuosien varrella muodostanut omanlaisensa ruutinit ja tämä usein naurattaa meitä. Omaperäinen huumori on vahvasti mukana Jääskiksen ja meidän treeniarjessa.

Maikki Merilehto - valmentaja

Maikki on mielettömän taitava luistelija ja valmentaja. Hänen soljuvat kaarensa, pehmeä luistelutyylinsä ja ongelmanratkaisukykynsä hämmästyttää meitä päivästä toiseen. Hänellä on uskomaton taito kohdata jokainen luistelija yksilönä. Maikilta löytyykin aina aikaa neuvoa ja auttaa tai ihan vaan rupatella. Hän on aina meidän tukena ja valmis auttamaan jokaisella elämän osa-alueella myös jäähallin ulkopuolella.

Maikki Uotila-Kraatz - valmentaja

Entinen jäätanssija Maikki on helposti lähestyttävä ja erittäin lämminsydäminen. Muki lähestyy luistelua aina kaaren ja vaivattomuuden näkökulmasta. Taiteellinen ja luova Muki auttaa meitä koreografioiden luomisessa ja kehittämisessä. Lisäksi Maikki haastaa meitä monimutkaisilla ja uudenlaisilla rytmeillä.

Päivi Putkonen - valmentaja

Kokenut ja energinen Päivi on tehnyt comebackin meidän valmennustiimiin. Pälli taitaa piruettien ja hyppyjen salat sekä antaa hyviä vinkkejä askeltekniikkaan. Pälli on tarkka valmentaja, joka kuitenkin valmentaa suurella sydämellä ja lämmöllä. Pitkä valmennuskokemus näkyy Pällin varmoissa otteissa, mutta hänestä paistaa myös jatkuva halu oppia ja kehittyä.

Henrik Burman - fysiikkavalmentaja

Pirteä Henrik on valkkutiimimme uusin jäsen ja toimii meidän fysiikkavalmentajana. Hän huolehtii että kehomme pysyvät terveinä ja hyvässä kunnossa koko kauden ajan. Henkka on huolehtivainen ja osaa piristää ja kannustaa meitä aina eteenpäin. Henkan juuret ovat Ruotsin kuninkaallisessa baletissa ja häneltä me olemmekin saaneet hyviä uusia rutiineja ja liikkeitä.

Harri Antikainen - tanssivalmentaja

Tanssi- ja kehonkannatusvalmentajamme Harri on liikekielen todellinen ammattilainen. Hänen vinkkiensä avulla saamme lisää voimaa ja vahvuutta ohjelmiimme sekä viimeistelyä luisteluasentoihimme. Harri on vaativa, mutta kannustava valmentaja, joka tekee työtään suurella intohimolla.

Sini Parkkinen - tanssiopettaja

Sini on meidän pirteä tanssinopettajamme, joka oman yksinluistelutaustansa ansiosta pystyy ymmärtämään meidän tarpeitamme ja liikekieltämme. Opettajana Sini on energinen ja rohkaisee meitä aina irroittelemaan eri tanssilajien parissa.. Hän antaa meille tärkeitä neuvoja kuinka voimme käyttää kehoamme monipuolisemmin niin tanssissa kuin jäällä. Sini haastaa meitä monimutkaisilla koordinaatioharjoitteilla ja vahvatunteisilla sarjoilla.

Pirjo Kuha - balettiopettaja

Pirjo on ihana ja sympaattinen baletinopettajamme. Pirre opettaa meille kehonkielen salat ja rohkaisee meitä jatkuvasti esittämään ja tulkitsemaan musiikkia vahvemmin. Pirjon ammattitaidon ansiosta liikekielemme laajentuu ja vahvistuu. Pirjo on tsemppaava ja huolehtiva persoona.

Jari Oksanen - joukkueenjohtaja

Jojokan voi tunnistaa jo kaukaa sinisistä vaatteista ja MIU-lippiksestä. Tämä sininen mies toimii matkaoppaanamme ja pitää huolen hyvinvoinnistamme ja käytännön asioista niin kisamatkoilla kuin treeniarjessakin. Jojokan bravuureihin kuuluvat ravinteikkaat iltapalat leireillä kuten meidän kaikkien lemppari nakki-caesarsalaatti.

Essi Räisänen ja Elina “Sisko” Van Londersele

Essi ja Sisko ovat meidän tuki ja turva. Meidän ei ikinä tarvitse huolehtia tai murehtia, sillä voimme luottaa huoltseihimme kaikessa. Vanhoina Marigoldeina sisarukset inspiroivat meitä ja toimivat meidän esikuvina. Essi huolehtii kaikki käytännön asiat mallikkaasti ja meidän parasta ajatellen. Siskoon voimme nojautua tilanteessa kuin tilanteessa. Huoltsit ovat olleet mukana matkassamme jo monta vuotta, mutta jaksavat silti lähteä samalla innolla sekä tsempillä jokaiseen kauteen.

Jouni - hieroja

Jouni pitää huolta joukkueemme palautumisesta ja lihaksista, sekä sponsoreista. Jounin rempseä ja iloinen luonne tuo iloa arkeemme. Hierontapöydälle asettuessa voi olla varma, että sekä keho että mieli ovat hieronnan jälkeen rentoutuneet. Ammattitaitoinen ja taitava Jouni on tärkeä osa tiimiämme ja vaikka hän välillä unohtaakin vastata viesteihimme, on apua aina saatavilla.

Suvi Lipiäinen - fysioterapeutti

Sympaattinen Suvi pitää huolen siitä, että kroppamme kestää läpi intensiivisen kauden. Suvin suunnittelemat monipuoliset lämmittelyt on aina huolella tehty vastaamaan tarpeitamme, ennaltaehkäisemään mahdollisia rasitusvammoja ja valmistamaan meidät joka päivä huippu treenivalmiuteen. On kyse kuinka pienestä asiasta tahansa, Suvi on aina aurinkoisesti auttamassa. Häneltä löytyy ammattitaitoisia ohjeita niin kuntoutukseen kuin yksilöllisten fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen.

Suvi Pajunen - fysioterapeutti

Herttainen Suvi on rautainen ammattilainen. Hänen koko olemuksestaan huokuu intohimo ja tahto tukea ja auttaa meitä urheilijoita ylläpitämään terveellistä treeniarkea ja saavuttamaan huippusuorituksia. Vamman sattuessa Suvin tavoittaa heti luurin päästä ja hän on aina valmis löytämään optimaalisen kuntoutusohjelman jokaiselle.