Valmennustiimi

Tiina Turunen & Maikki Merilehto

Tiina Turunen - valmentaja

Tiina Turunen on koulutukseltaan valtiotieteiden kandidaatti sosiaalipsykologian opintosuunnasta ja lisäksi hän on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon (VAT).

Kuopiosta kotoisin oleva Tiina luisteli itse Marigoldeissa vuosina 2007–2012. Uransa jälkeen hän siirtyi Helsingin Luistelijoihin valmentajaksi ja valmensi kaikkia SM-joukkueitamme Starlightseista Marigoldeihin vuoteen 2020 saakka.

Vuonna 2020 Tiina siirtyi valmentamaan Kaarinan Taitoluistelijoihin, jossa hän toimi Dream Edges Junior -joukkueen vastuuvalmentajana.

Maikki Merilehto - valmentaja

Maikki Merilehto on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineena ruotsin kielen kääntäminen. Kieli- ja käännöstieteen opintojen lisäksi Maikki on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon (VAT).

Oman uransa Maikki luisteli Marigoldin riveissä vuosina 2000-2006, jolloin MIU voitti ensimmäiset kolme maailmanmestaruuttaan. 

Maikki aloitti valmennusuransa Helsingin Taitoluisteluklubissa SM-joukkueiden valmentajana. Vuonna 2015 Maikki siirtyi Bostoniin Hayden Synchronized Skating-seuran juniorijoukkue Lexettesin vastuuvalmentajaksi. Suomeen Maikki palasi vuonna 2017 Espoon uuden SM-seniorijoukkue Lumineersin toiseksi vastuuvalmentajaksi. 

Marigoldin valmennustiimiin Maikki liittyi keväällä 2021. 

Maikki Uotila-Kraatz - valmentaja

Entinen jäätanssija Maikki on helposti lähestyttävä ja erittäin lämminsydäminen. Muki lähestyy luistelua aina kaaren ja vaivattomuuden näkökulmasta. Taiteellinen ja luova Muki auttaa meitä koreografioiden luomisessa ja kehittämisessä. Lisäksi Maikki haastaa meitä monimutkaisilla ja uudenlaisilla rytmeillä.

Henrik Burman - fysiikkavalmentaja

Pirteä Henrik on valkkutiimimme uusin jäsen ja toimii meidän fysiikkavalmentajana. Hän huolehtii että kehomme pysyvät terveinä ja hyvässä kunnossa koko kauden ajan. Henkka on huolehtivainen ja osaa piristää ja kannustaa meitä aina eteenpäin. Henkan juuret ovat Ruotsin kuninkaallisessa baletissa ja häneltä me olemmekin saaneet hyviä uusia rutiineja ja liikkeitä.

Sini Parkkinen - tanssiopettaja

Sini on meidän pirteä tanssinopettajamme, joka oman yksinluistelutaustansa ansiosta pystyy ymmärtämään meidän tarpeitamme ja liikekieltämme. Opettajana Sini on energinen ja rohkaisee meitä aina irroittelemaan eri tanssilajien parissa.. Hän antaa meille tärkeitä neuvoja kuinka voimme käyttää kehoamme monipuolisemmin niin tanssissa kuin jäällä. Sini haastaa meitä monimutkaisilla koordinaatioharjoitteilla ja vahvatunteisilla sarjoilla.

Pirjo Kuha - balettiopettaja

Pirjo on ihana ja sympaattinen baletinopettajamme. Pirre opettaa meille kehonkielen salat ja rohkaisee meitä jatkuvasti esittämään ja tulkitsemaan musiikkia vahvemmin. Pirjon ammattitaidon ansiosta liikekielemme laajentuu ja vahvistuu. Pirjo on tsemppaava ja huolehtiva persoona.

Essi Räisänen ja Elina Van Londersele - joukkueenjohtajat/ huoltajat

Essi ja Sisko (Elina) ovat meidän tuki ja turva. Meidän ei ikinä tarvitse huolehtia tai murehtia, sillä voimme luottaa huoltseihimme kaikessa. Vanhoina Marigoldeina sisarukset inspiroivat meitä ja toimivat meidän esikuvina. Essi huolehtii kaikki käytännön asiat mallikkaasti ja meidän parasta ajatellen. Siskoon voimme nojautua tilanteessa kuin tilanteessa. Huoltsit ovat olleet mukana matkassamme jo monta vuotta, mutta jaksavat silti lähteä samalla innolla sekä tsempillä jokaiseen kauteen.

Suvi Lipiäinen - fysioterapeutti

Sympaattinen Suvi pitää huolen siitä, että kroppamme kestää läpi intensiivisen kauden. Suvin suunnittelemat monipuoliset lämmittelyt on aina huolella tehty vastaamaan tarpeitamme, ennaltaehkäisemään mahdollisia rasitusvammoja ja valmistamaan meidät joka päivä huippu treenivalmiuteen. On kyse kuinka pienestä asiasta tahansa, Suvi on aina aurinkoisesti auttamassa. Häneltä löytyy ammattitaitoisia ohjeita niin kuntoutukseen kuin yksilöllisten fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen.