2008-2009

LYHYTOHJELMA: Radio classic with a twist

VAPAAOHJELMA: Pandora's Box with Finnish Flavor

Luistelijat

Katri Aalto, Henni Aaltonen, Satu Andersson (A), Saaga Hägglund, Milla Kallijärvi (C), Anna Karjalainen, Jenniina Kortelainen, Satu Laitinen, Henrika Lassinharju, Salla Laukkanen, Pilvi Lipiäinen, Hanna Lohva, Pihla Melander (A), Tiina Pesonen, Saana Pihlasviita, Ella Rauhala, Kerttu Ruuska, Sara Salmikivi, Laura Samuelsson, Jenika Timonen, Jasmiina Tuohilampi, Tuuli-Maaria Tuomala, Tiina Turunen, Mari Valkonen ja Sara Vedenoja

Valmennustiimi

Vastuuvalmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
Valmentajat: Katariina Luotonen
Koreografiassistentti: Maikki Uotila-Kraatz
Fysiikkavalmentaja: Jari Oksanen
Tanssivalmentaja: Harri Antikainen
Tanssiopettaja: Peter Pihlström
Balettiopettaja: Pirjo Kuha

Joukkueenjohto

Joukkueenjohtaja: Marita Kokko
Huoltajat: Anneli Lohva

LYHYTOHJELMA: Radio classic with a twist

Tämä uudistettu radioklassikko vie meidät takaisin 80-luvun kepeisiin tunnelmiin.
Laulajina ei tällä kertaa kuitenkaan ole kappaleen alkuperäiset esittäjät eikä tästä kappaleesta itse asiassa löydy yhtään musikaalista instrumenttia. Tämä a cappella eli soitinsäestyksetöntä laulumusiikkia oleva kappale ikään kuin soittaa myös instrumenttiosiot ihmisäänillä. Ensimmäistä kertaa muodostelmaluistelussa kuullaan tällä tavoin esitetty ohjelmamusiikki.
Brittiläisen rock-yhtye Queenin vuonna 1984 levyttämä klassikko-kappale Radio Ga Ga eli ”Radiomusiikkia” jota viime kauden ohjelmateema mukaillen kutsumme leikkisästi “ Radio classic with a twist”.

VAPAAOHJELMA: Pandora's Box with Finnish Flavor

On lipas, jota ei saisi avata. Kaunis Pandora ei kuitenkaan mahda uteliaisuudelleen mitään ja hän raottaa lippaan kantta. Pahuus leviää maailmaan. Pelästynyt Pandora läimäyttää kannen kiinni, mutta vahinko on jo ehtinyt tapahtua. Kaikki ihmiskunnan pahuudet ja maailman vitsaukset pääsivät lippaasta ulos. Pandora yrittää korjata tilannetta. Hän avaa lippaan sulloakseen pahuutta takaisin sinne, kun lippaan pohjalle jäänyt toivo singahtaa maailmaan. Vaikka pahuus ei täysin kadonnutkaan maailmasta, tärkeintä on, että toivo vapautui ja jäi pysyvästi ihmisten elämään.
Marigoldin vapaaohjelma luistellaan tänä vuonna kotimaisen Nightwish yhtyeen kauniiseen kappaleeseen: The Poet and The Pendulum. Meillä on ollut ilo ja kunnia tavata säveltäjä Tuomas Holopainen henkilökohtaisesti. Tuomakselta saamamme upea palaute siivittää ohjelman sen parhaimpaan loistoon vahvoine tulkintoineen.