2015-2016

LYHYTOHJELMA: Rocky Horror Picture Show

VAPAAOHJELMA: Jin&Jang

Luistelijat

Ainoliina Aho, Sofie Ahti, Nina Arisalo, Tiia Aromäki, Ina Ekholm, Ida Hellström, Tiina Juhola, Anni Kaiku, Sara Kekäläinen, Salla Laukkanen (A), Marika Leutola (C), Ria Lyttinen, Roosa Nyqvist, Miitta Paajanen, Eveliina Paaasonen (A), Tiina Poranen, Ida Rauhala, Roosa Rokkanen, Saara Shephard, Camilla Sundgren, Emilia Valkeinen ja Kaisa Vuoksinen

Valmennustiimi

Vastuuvalmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
Valmentajat: Tiina Turunen
Koreografiassistentti: Maikki Uotila-Kraatz
Fysiikkavalmentajat: Jari Oksanen ja Tiina Pesonen
Tanssivalmentaja: Harri Antikainen
Tanssiopettaja: Jari Saarelainen
Balettiopettaja: Pirjo Kuha

Joukkueenjohto

Joukkueenjohtaja: Mia Vuoksinen
Huoltajat: Mariitta Nyqvist

LYHYTOHJELMA: Rocky Horror Picture Show

Rocky Horror Picture Show on kulttiaseman saavuttanut musikaalielokuva, joka on satiirinen kunnianosoitus scifi-leffoille ja B-luokan kauhuelokuville. Rocky Horror on voittanut yleisön puolelleen ronskilla huumorilla ja railakkaalla meiningillä. Tarinassa seikkaillaan Transylvanian planeetalta kotoisin olevan oudon, transseksuaalisen tohtori Frank’n Furterin maailmassa.

VAPAAOHJELMA: Jin&Jang

Jin ja Jang ovat kiinalaisessa filosofiassa maailmankaikkeuden kaksi vastakkaista, toisiaan täydentävää perusvoimaa. Siinä missä Jin symboloi muun muassa naisellisuutta, pehmeyttä sekä rauhallisuutta, Jang vastaavasti miehisyyttä, kovuutta sekä ilmeikkyyttä.
Jiniä ja Jangia ei voi erottaa toisistaan. Ne ylläpitävät toisiaan ja ovat toisistaan riippuvaisia – toista ei ole ilman toista. Jinin ja Jangin voidaan ajatella olevan toisiaan täydentäviä voimia, jotka ovat vuorovaikutuksessa, ja näin ne muodostavat dynaamisen järjestelmän, jossa kokonaisuus on enemmän kuin se osat. Kun elämässä on Jiniä ja Jangia, on kaikki harmonisessa tasapainossa.