2001-2002

LYHYTOHJELMA: Fosse

VAPAAOHJELMA: Dracula

Luistelijat

Sini Aarnio, Laura Andersson, Inka Eräkangas (C), Outi Helenius, Anna-Sofia Hokkanen, Kirsi Inki, Leena Isotalo, Outi Jokinen, Katri Kalevi, Sanna Kanervo, Maikki Kokko, Anna Konu, Pauliina Kuosmonen, Elina Löytönen, Anu Peltonen, Anna Rahko, Katja Ronkainen, Katariina Rundberg (A), Elina Räisänen, Essi Räisänen, Maria Setälä, Irina Stolt (A), Heli Tikkanen ja Anu Tuunanen

Valmennustiimi

Vastuuvalmentaja ja koreografi: Anu Jääskeläinen
Valmentaja: Päivi Nurmi
Koreografia-assistentti: Maikki Uotila
Tanssiopettaja: Peter Pihlström
Balettiopettaja: Jarmo Rastas

Joukkueenjohto

Joukkueenjohtaja: Inkeri Alanne
Huoltajat: Riitta Peltonen ja Marjut Kanervo

LYHYTOHJELMA: Fosse

Tuomme jäälle amerikkalaisen Bob Fossen omaperäisen koreografia tyylin. Erikoisilla liikkeillä ja asennoilla sekä lakonisella ilmeellä saadaan aikaan ajoittain hieman koominenkin kokonaisuus. Ohjelma on 1960-luvun suositusta Sweet Charity –elokuvasta, josta tehtiin myös musikaali. Sama tanssinumero esitetään myös palkitussa ”Fosse” -musikaalissa.

VAPAAOHJELMA: Dracula

On synkkä keskiyö ja Dracula herää arkustaan linnan uumenissa. Yön pimeyden turvin se lähtee liikkeelle kammiostaan ja on saanut ihmiset varuilleen. Ristit apunaan he puolustautuvat pimeyden voimaa vastaan. Dracula löytää sopivan uhrin, jonka hän viettelee. Viime hetkellä uhri kuitenkin havahtuu ja pakenee. Alkaa hurja takaa-ajo. Uhri taistelee vastaan, mutta Dracula sinetöi tämän kohtalon kuolettavalla suudelmalla.