2014-2015

LYHYTOHJELMA: Bui-Doi

VAPAAOHJELMA: Images of War

Luistelijat

Sofie Ahti, Tiia Aromäki, Ida Hellström, Anni Holopainen (A), Tiina Juhola, Anni Kaiku, Sara Kekäläinen, Saara Laaninen, Salla Laukkanen, Marika Leutola, Sanni Levy (C), Ria Lyttinen, Netta Maijala, Anne Niemi (A), Roosa Nyqvist, Miitta Paajanen, Eveliina Paasonen, Ida Rauhala, Saara Shephard, Anna Siika-aho, Sini Takala, Julia Tikka, Emilia Valkeinen ja Kaisa Vuoksinen

Valmennustiimi

Vastuuvalmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
Valmentajat: Tiina Turunen
Koreografiassistentti: Maikki Uotila-Kraatz
Fysiikkavalmentajat: Jari Oksanen ja Tiina Pesonen
Tanssivalmentaja: Harri Antikainen
Tanssiopettaja: Jari Saarelainen
Balettiopettaja: Pirjo Kuha

Joukkueenjohto

Joukkueenjohtaja: Mia Vuoksinen
Huoltajat: Asta Holopainen

LYHYTOHJELMA: Bui-Doi

Bui-Doi tarkoittaa vapaasti käännettynä elämän pölyjä.
Hyvin erilaisissa olosuhteissa ja erilaisista suhteista syntyneitä amerikkalaisten sotilaiden ja vietnamilaisten äitien lapsia, jotka hylättiin Vietnamin sodan loputtua. Tämä ohjelma kertoo heidän tarinoitaan.

VAPAAOHJELMA: Images of War

Katsoja pääsee seuraamaan sotaa ja sen vaikutuksia hyvin läheltä, kuin kameran linssin takaa. Mitä kaikkea sotakuvaaja työssään näkeekään ja joutuu todistamaan.
Sotilaat etenevät kauhua kylväen ihmisten paetessa yllättävää hyökkäystä.
Pommitusten jälkeinen aamu paljastaa tuhojen laajuuden. Ihmiset ovat epäuskoisia siitä, mitä edessään näkevät. Omaisten tuska menetyksistä on käsin kosketeltavaa.
Sotilaat jatkavat taistelua omiensa puolesta loppuun asti ja joutuvat läheltä todistamaan suuriakin raakuuksia ja menetyksiä.
Kokemukset sodasta ovat hyvin erilaisia. Toisilla tuska ja epätoivo ovat päällimmäisiä tuntoja toisten pystyessä jo uskomaan sodan jälkeisen rauhaan ja toivoon paremmasta huomisesta.