2013-2014

LYHYTOHJELMA: African Vogue

VAPAAOHJELMA: Spirits

Luistelijat

Tiia Aromäki, Ida Hellström, Anni Holopainen (A), Saga Hägglund (C), Tiina Juhola, Johanna Kampman, Saara Laaninen, Salla Laukkanen, Sanni Levy (A), Ria Lyttinen, Katja Mäenpää, Anne Niemi, Eveliina Paasonen, Saara Shephard, Anna Siika-aho, Sini Takala, Laura Tiensuu, Julia Tikka, Emilia Valkeinen, Kaisa Vuoksinen ja Lotta Vuoksinen

Valmennustiimi

Vastuuvalmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
Valmentajat: Tiina Turunen
Koreografiassistentti: Maikki Uotila-Kraatz
Fysiikkavalmentajat: Jari Oksanen ja Tiina Pesonen
Tanssivalmentaja: Harri Antikainen
Tanssiopettaja: Jari Saarelainen
Balettiopettaja: Pirjo Kuha

Joukkueenjohto

Joukkueenjohtaja: Mia Vuoksinen
Huoltajat: Asta Holopainen

LYHYTOHJELMA: African Vogue

Räväkkä sekoitus Afrikan savannia ja catwalkin glamouria. Ohjelmassa yhdistyvät afrikkalaiset rytmit ja asenteellinen voguing. Herätämme leijonakuninkaan henkiin, mutta tällä kertaa tuomme siihen jotain aivan uutta. Todellinen klassikko uusin kääntein.

VAPAAOHJELMA: Spirits

Pimeää. Sumua. Valoja. Kiirettä. Vauhtia.
Kaupungin sykkeessä autojen torvet soivat ja jarrut kirskuvat, kun ihmiset kiiruhtavat määränpäähänsä. Pienikin virhe voi olla ratkaiseva. Kohtalon hetket ovat käsillä, kun epäonnistunut väistöliike johtaa onnettomuuteen. Katastrofi on valmis. Aika pysähtyy. Tu-tum, tu-tum, tu-tum… Loukkaantuneiden sydämet lyövät viimeisiä kertoja pelastajia odottaessa. Sielut irtautuvat ruumiista. Mutta mihin nämä henget ovatkaan matkalla ja mihin ne lopulta päätyvät?