2007-2008

LYHYTOHJELMA: Carmen - A Classic with a Twist

VAPAAOHJELMA: Aida

Luistelijat

Katri Aalto, Satu Andersson (A), Milla Kallijärvi (C), Anna Karjalainen, Jenniina Kortelainen, Satu Laitinen, Henriika Lassinharju, Pilvi Lipiäinen, Hanna Lohva, Pihla Melander (A), Salla Miljard, Tiina Pesonen, Saana Pihlasviita, Kerttu Ruuska, Laura Samuelsson, Jenika Timonen, Jasmiina Tuohilampi, Tuuli-Maaria Tuomala, Tiina Turunen ja Paula Vartia

Valmennustiimi

Vastuuvalmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
Valmentajat: Katariina Luotonen
Koreografiassistentti: Maikki Uotila-Kraatz
Fysiikkavalmentaja: Jari Oksanen
Tanssivalmentaja: Harri Antikainen
Tanssiopettaja: Peter Pihlström
Balettiopettaja: Pirjo Kuha

Joukkueenjohto

Joukkueenjohtaja: Marita Kokko
Huoltajat: Mari Lassinharju, Orvokki ”Wikki” Miljard ja Maarit Timonen

LYHYTOHJELMA: Carmen - A Classic with a Twist

Lyhytohjelmamme pohjana on maailmankuulu, tunteikas ja tulinen Carmen. Käsissämme tämä klassikko on kuitenkin muovautunut joksikin, joka kuulostaa ja näyttää aivan erilaiselta kuin mitä se yleensä on. Porilla ja sahanterillä höystetty a capella –versio Carmenista taipuu myös hiphop –musiikin nuotteihin. Viettelyn sijasta Carmenimme varoittaa kanssasiskojaan vastakkaisen sukupuolen vaaroista.

VAPAAOHJELMA: Aida

On olemassa aika ja paikka, jossa rakkaus voittaa kaiken. Kauan sitten Egyptissä syttyi rakkaus orjuutetun afrikkalaisen prinsessa Aidan ja egyptiläisen sotilaskomentajan välille. Sotilaskomentaja luopuu uskollisuudestaan Faaraota kohtaan ja Faaraon tyttären rakkaudesta Aidan tähden – kohtalokkain seurauksin.
Tämä on tarina taistelusta vapauden puolesta, tarina vihasta ja epäoikeudenmukaisuudesta, mutta ennen kaikkea tarina kielletystä, salatusta ja palavasta rakkaudesta.