2009-2010

LYHYTOHJELMA: Jungle Swing

VAPAAOHJELMA: Les Miserables

Luistelijat

Henni Aaltonen, Satu Andersson (C), Saga Hägglund, Jenna Jaskio, Anna Karjalainen (A), Jonna Kinnunen, Saara Laaninen, Satu Laitinen, Salla Laukkanen, Pilvi Lipiäinen (A), Hetti Maukonen, Emilia Meling, Tiina Repo, Annina Salmi, Sara Salmikivi, Tomoyo Sekiguchi, Tuuli-Maaria Tuomala, Tiina Turunen, Mari Valkonen, Sara Vedenoja, Lotta Vuoksinen ja Henriikka Yliniemi

Valmennustiimi

Vastuuvalmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
Valmentajat: Katariina Luotonen
Koreografiassistentti: Maikki Uotila-Kraatz
Fysiikkavalmentajat: Jari Oksanen ja Elina Kuosa
Tanssivalmentaja: Harri Antikainen
Tanssiopettaja: Peter Pihlström
Balettiopettaja: Pirjo Kuha

Joukkueenjohto

Joukkueenjohtaja: Marketta Yliniemi
Huoltajat: Asta Holopainen ja Kati Maukonen

LYHYTOHJELMA: Jungle Swing

Disneyn tutun Viidakkokirjan apinalaulun säveliin svengaava ohjelma vie meidät syvälle viidakon uumeniin, eläinten ja erityisesti apinoiden maailmaan.
Viidakkokirja oli viimeinen elokuva, jota itse Walt Disney työsti juuri ennen kuolemaansa. Elokuvasta tuli näin ollen kunnianosoitus hänen työlleen.

VAPAAOHJELMA: Les Miserables

Ranska vuonna 1815. Vangit on pakotettu pakkotyöhön. Yhdeksäntoista vuoden vankeuden jälkeen Jean Valjean pääsee ehdonalaiseen. Hän tulisi kuitenkin aina olemaan hylkiö yhteiskunnassaan. Tekaistun henkilöllisyyden turvin hänestä on kahdeksan vuotta myöhemmin tullut rikas tehtaanjohtaja ja kaupungin pormestari. Yksi hänen työntekijöistään, Fantine, joutuu tehtaalla tappeluun. Muille työntekijöille paljastuu, että hänellä on avioton lapsi, jonka hoitajille hän lähettää salaa rahaa. Fantine saa potkut tehtaalta. Hän muistelee särkyneitä unelmiaan ja lapsensa isää, joka hylkäsi hänet; ”I dreamd a dream…”
Yhdeksän vuotta myöhemmin Pariisi on sekasorron vallassa. Vain yksi hallituksen jäsen tuntee myötätuntoa köyhiä kohtaan. Hän on kenraali Lamarque, mutta hänkin on nyt kuolemaisillaan.
Salaisessa poliittisessa tapaamisessa ryhmä aatteellisia opiskelijoita valmistautuu vallankumoukseen. Kun uutinen kenraalin kuolemasta saapuu, he marssivat kaduille nostattamaan kansan tukea. He rakentavat barrikadin ja uhmaavat ja vastustavat armeijan varoituksia siitä, että heidän tulee antautua tai kuolla. Ranskan nimeen ja aatteidensa puolesta kapinoitsijat haluavat taistella loppuun asti. ”Do you hear the people sing…”