Marigold IceUnity

SM-seniori muodostelmaluistelujoukkue – Helsingin Luistelijat ry

SM-KILPAILUT 5.-6.3.2022

Muodostelmaluistelun SM-kilpailut luisteltiin Tampereella 5.-6.3.2022.

Lyhytohjelman jälkeen Marigold IceUnity oli senioreiden SM-taistossa tiukasti toisena pistein 80,46.

SM-hopeaa luistellut Marigold IceUnity keräsi vapaaohjelmastaan From Darkness to Light päivän korkeimmat pisteet 146,47, mutta kokonaistulos 226,93 jäi reilun kahden pisteen päähän voittajasta. Joukkue lunasti Suomen toisen edustuspaikan (Team Finland 2) muodostelmaluistelun MM-kilpailuihin. Toisen joukkueen valinnassa laskettiin kahden parhaan kokonaistuloksen keskiarvo Suomen Taitoluisteluliiton alaisista kilpailuista ja siihen lisättiin SM-kilpailun kokonaispisteet.

Marigold IceUnityn valmentaja Anu Oksanen oli iloinen joukkueen suorituksesta ja MM-edustuksesta.

– Minusta on aivan ihanaa, että joukkue luisteli kaksi hyvää ohjelmaa tiukassa tilanteessa. He silminnähden nauttivat tilanteesta, etenivät elementti kerrallaan, eivätkä ottaneet mitään paineita. Joukkue on jaksanut puskea läpi haasteellisen kauden ja tällä kaudella toteutui erinomaisesti meidän vapaaohjelman teema From Darkness to Light, Oksanen kertoo.

Joukkue oli ylpeä kehityksestään kauden aikana. Joukkue nautti jäällä olemisesta todella paljon ja keskittyi luistelemaan uskoen toisiinsa ja omaan tekemiseensä. Marigold IceUnity odottaa innolla, kun matka jatkuu vielä huhtikuussa Hamiltonissa, Kanadassa pidettäviin MM-kilpailuihin.