Marigold IceUnity

SM-seniori muodostelmaluistelujoukkue – Helsingin Luistelijat ry

Valmentajat

02JääskisPäävalmentaja , koreografi Anu “Jääskis” Oksanen

Jääskis on valmentanut HL:ssä jo vuodesta 1993. Hän on näiden reilun kahdenymmenen vuoden aikana luotsannut joukkuettamme aina vain uskomattomimpiin saavutuksiin, kuten neljään maailmanmestaruuteen ja peräti kahteentoista suomen mestaruuteen. Jääskis on valmentajana ja koreografina lyömätön. Hänen loppumattomat ideansa ja taidokkaat koreografiansa luovat vuosi vuoden jälkeen katsojille ja myös meille luistelijoille upeita elämyksiä jäällä.

Jääskis on tinkimätön valmentaja, joka ei koskaan mene sieltä, mistä aita on matalin. Hän pyrkii aina luomaan jotain uutta ja ennennäkemätöntä. Myös meiltä valmennettaviltaan hän vaatii paljon. Vaativuudestaan huolimatta hän on mitä ymmärtäväisin ja kannustavin valmentaja. Jääskiksen huumori värittää jokaista päiväämme ja saa suuremmankin pettymyksen tuntumaan pienemmältä. Jääskis uskoo, että unelmat on tehty toteutettaviksi ja yhdessä, kovalla työllä suurimmatkin haasteet ja vastoinkäymiset voi voittaa.
0N0B5240

Tiina “Turtsi” Turunen

Oman luistelu-uransa muutama vuosi sitten lopettanut Turtsi toimii meidän ihanana kakkosvalmentajanamme. Hän on Jääskiksen oikea käsi ja antaa meille kullan arvoisia neuvoja niin kuviosta kuin yksilösuorituksista. Turtsi on erittäin pirteä ja positiivinen ja hänen naurunsa raikaakin usein meidän treeneissämme. Siitä huolimatta hän osaa kuitenkin ottaa valmentaja roolinsa vakavasti ja kehittää meitä niin joukkueena kuin yksilöinäkin.

14oksanen

Kuntovalmentaja Jari “Jartsa” Oksanen

Jartsalla on aina pilke silmäkulmassa, joten hänen kuntotreeneissään ei tarvitse turhan vakavana puurtaa. Hän ottaa taitavasti huomioon, mitä harjoitteita milloinkin tarvitsemme, jotta ne tukisivat jääharjoitteluamme mahdollisimman hyvin. Jarrtsan käskyttämät liikkeet ovat toisinaan mielikuvituksellisia, erilaiset eläinetenemiset ja parin kanssa kamppailut ovat tulleet meille tutuiksi.

Kuntovalmentaja Elina “Ellu” Kuosa

Ellusta huokuu energisyys ja positiivisuus, jotka tarttuvat helposti meihinkin ja hänen treeneissä ei hikeä säästellä ja kaikki tehdään aina loppuun asti tavoitteet mielessä pitäen. Tämän todellisen ilopillerin treeneissä ei koskaan ole tylsää ja Ellu jaksaakin kannustaa meitä joka treenissä saaden meidät ottamaan kaiken irti itsestämme kovimmissakin treeneissä.

Baletinopettaja Pirjo Kuha

Balettitunneilla työstämme klassisen musiikin tahtiin kannatusta ja ojennuksia, Pirjon kärsivällisesti ohjeistaessa: ”jalka lonkasta asti auki”. Hän kyselee usein kuulumisiamme ja välittää jaksamisestamme. Tunnin lopuksi olemme erityisen innoissamme päästessämme improvisoimaan omia balettikoreografioita. Pirjon tunneilla syntyvät myös perinteeksi muodostuneet ryhmäperformanssit, joita tanssimme kauden kisaverryttelyissä.

Tanssinopettaja Jari Saarelainen

Jarin tanssitunneilla työstämme monipuolisesti erilaista liikkumista ja vartalonkäyttöä, joista on meille jäällä suurta hyötyä. Jari on luova ja inspiroiva opettaja, kannustaen meitä löytämään tanssiin sisältöä. Pääsemme hänen johdollaan tulkitsemaan tanssia ja tunnelmia laidasta laitaan. Jarin omaa lahjakkuutta on aina ilo seurata ja hän opettaakin tanssia Step Upissa.

Tanssinopettaja Harri Antikainen

Muutamien vuosien yhteistyömme Harrin kanssa on ollut tuloksekasta. Alkuaikoina Harrin omaperäiset harjoitteet saattoivat pistää pään pyörälle, mutta nykyään ymmärrämme niiden merkitykset jo osaamme siirtää ne omaan tekemiseemme. Harjoittelemme hänen tunneillaan kehotietoisuutta, läsnäoloa, toistemme aistimista ja paljon muuta. Toisinaan Harri laittaa luistimet jalkaan ja auttaa meitä siirtämään opittua konkreettisesti kisaohjelmiimme.