Marigold IceUnity

SM-seniori muodostelmaluistelujoukkue – Helsingin Luistelijat ry

2019-2020


Ylärivi vasemmalta: Camilla Sundgren (C), Sara Vierelä (A), Annika Schemeikka, Amanda Laaksola (A), Lotta Kerokoski ja Eira Hiltunen.
Kolmas rivi: Matilda Kajander, Tessa Tamminen, Henna Kaijomaa, Sanna Tuomisto, Jasmine Kuusla.
Toinen rivi: Simoeemil Nurmela, Julia Saarinen, Petra Ahonen, Lotta Uusitalo, Saarastiina Nurmela ja Aino Palosuo.
Eturivi: Sani Kerttula, Karoliina Vauhkonen, Charlotta Demasör, Inka Nyblom ja Sofia Kajala.

Suomen menestyneimmän muodostelmaluistelujoukkueen vahvuudessa kaudella 2019-2020
on 22 urheilullista ja päämäärätietoista luistelijaa. Tälle kaudelle riveihimme liittyi kuusi uutta luistelijaa: neljä omista junioreistamme, yksi Espoon Jäätaitureista ja yksi Oulun luistelukerhosta. Joukkueemme lähtee uuteen kauteen kevään ja kesän aikana vahvasti yhteen hioutuneena ja katsoen rohkeasti eteenpäin kohti tavoitteita.

Pyrimme joka vuosi tuomaan tekemiseemme jotakin uutta, vanhoja perinteitä unohtamatta. Joukkueestamme huokuu Marigoldille tuttu urheilullisuus ja rehti tekemisen meininki. Joukkueemme positiivinen ja energinen asenne auttaa meitä jaksamaan tiukankin paikan tullen. Anu-valkkumme loistavan jäävalmennuksen, kunto-, baletti- ja tanssivalmentajien tiukkojen treenien sekä oman tinkimättömän harjoittelumme tuloksena olemme onnistuneet säilyttämään luistelussamme ja ohjelmissamme kaikki ne tutut tekijät, joista MIU maailmalla tunnetaan. Loistavasti musiikkiin sopivat koreografiamme, eläytymis- ja esittämiskykymme, ohjelmistamme löytyvät uudet ja välillä uhkarohkeatkin liikkeet sekä katsomoon asti välittyvä luistelusta nauttiminen ovat asioita, joista olemme saaneet eniten kiitosta niin tuomareilta kuin kanssakilpailijoiltakin, niin Euroopasta kuin Atlantinkin takaa.

Kuuluminen maailmanmestaruuksia ja muita kansainvälisiä voittoja niittäneeseen 15-kertaiseen Suomenmestarijoukkueeseen on meille suuri kunnia-asia. Minne ikinä menemmekin, kannamme kaikki ylpeydellä joukkueemme nimeä. Tahdomme kuitenkin säilyttää myös tarvittavan nöyryyden kaikessa mitä teemme. Jokainen kausi aloitetaan puhtaalta pöydältä, pohditaan yhteisiä kehittämiskohteita ja sitä, millä asetettuihin tavoitteisiin päästään. Harjoittelemme ammattimaisesti hyvällä asenteella ja olemme tottuneet ottamaan vastaan myös erilaisia kommentteja, niin asiantuntijoilta kuin yleisöltäkin. Rakentava kritiikki on väline, jonka avulla kehitymme yhä paremmiksi ja saavutamme yhä enemmän. Sekä kotimaassa että ulkomaisilla kilpakentillä tähtäämme luonnollisesti parhaisiin mahdollisiin suorituksiin ja sitä kautta voittoihin, mutta meille on tärkeää myös häviön hetkellä pysytellä nöyrinä, kestää epäonnistumiset ja oppia niistä.

Saavuttamamme tulokset puhuvat jo puolestaan: tämä joukkue tulee keskenään toimeen loistavasti. Jollakulla on särmikkäämpi luonne, toisella ilmiömäinen kyky tsempata joukkuetovereita, ja kolmas ei hermostu ikinä. Kaikilla meillä on myös omanlainen luisteluhistoriamme, joten kahta samanlaista MIUlaista et riveistämme löydä. Yhdessä vietetyt sadat harjoitustunnit, talvinen arki ja epäonnistumiset, mutta toisaalta hauskat illanvietot, ainutkertaiset muistot kilpailumatkoilta, yhteisten tavoitteiden eteen tehty työ sekä ihanat onnistumisten hetket hiovat joukkuehenkeämme yhä mahtavammaksi. MIU ei olisi juuri MIU ilman jokaisen omaa, kullanarvoista persoonaa, sitoutumista joukkueeseemme ja lajiin, sekä halua kehittyä ja menestyä yhdessä. Koska MIUlaiset ahkeroivat luistelun lisäksi myös koulun penkillä tai töiden parissa, ei ylimääräistä aikaa harjoitusten, koulutehtävien ja töiden lomaan liiemmin jää. Kilpailujen ja leirien ansiosta muutenkin täyttä kalenteriamme värittävät lisäksi monenlaiset sponsoritilaisuudet, esiintymiset ja työtehtävät, joita kauden aikana urakoimme. Tältä porukalta ei kuitenkaan totisesti puutu huumoria eikä luovaa hulluutta, joita löytyy totisemmisakin paikoissa sopiva ripaus takataskusta. Niillä selviämme yhdessä aina syksyn pimeimmästä ajasta ja kauden tiukimmista paikoista kunnialla.

Valmentajat:


Anu Oksanen

 

Tiina Turunen

Joukkueenjohtaja:

Jari Oksanen

Huoltajat:

Essi Räisänen & Elina Van Londersele

Kauden 2019-2020 teemat

MIU lyhytohjelma   ”Escape Room”

Olet loukussa tässä huoneessa, kunnes löydät avaimen, joka vapauttaa sinut…

Pystyttekö ratkaisemaan tehtävät määräajassa selvittääksenne tienne ulos lukitusta huoneesta?

Pakohuone on seikkailupeli, jossa ulos pääsemiseksi pelaajien täytyy yhdessä etsiä vihjeitä, ratkoa arvoituksia, löytää kätköjä ja suorittaa erilaisia tehtäviä edetäkseen pelissä. Huoneesta ulospääsy vaatii ryhmätyötä, nopeutta, luovuutta ja kärsivällisyyttä. Kun koko tehtäväketju on suoritettu ja viimeinen mysteeri ratkaistu, löytyy myös huoneen ulospääsy. Aikaa on kuitenkin rajallisesti, joten pitäkää kiirettä, jotta ehditte ulos ajoissa. Kello käy…

MIU short program  ”Escape Room”

You are trapped in this room until you are able to find the key that will set you free…

Can you solve the tasks in time to make your way out of the locked room?

Escape Room is an adventure game where players have to find clues, solve puzzles, find caches and complete various tasks to progress further in the game. Beating an escape room requires teamwork, speed, creativity, and patience.

Once the final mystery is solved, then you can find a way out of the room. However, time is limited, so hurry up before the time is up. The clock is ticking…

 

 MIU vapaaohjelma “Tribute to Notre Dame”

  1. huhtikuuta 2019 Pariisissa puhkeaa tulipalo. Yksi maailman tunnetuimmista historiallisista rakennuksista palaa. Tulipalon edetessä rakennuksen tammi- ja lyijykaton poikki, se tuhosi suuren osan polullaan olevasta, mukaan lukien ison osan puisesta holvikatosta, useita lasimaalauksia ja dramaattisesti myös rakennuksen ikonisen tornin. Sen jälkeen, kun traagiset uutiset ikonisen katedraalin palamisesta levisivät maailmalle ja kun tulipalon lopulliset tuhot selvisivät, monet taiteilijat osoittivat kunnioitustaan muistomerkille. Tämä on meidän kunnianosoitus, tribuutti Notre Damelle.

 

MIU free program “Tribute to Notre Dame”

On April 15 2019 a fire broke out in Paris. One of the most famous historical buildings in the world was burning. As the fire worked its way across the building’s oak and lead roof, it destroyed much of what was in its path, including a large portion of the wooden rib-vaulted ceiling, several stained glass windows and, most dramatically, the building’s iconic spire. After the tragic news about the cathedral burning went viral and following the devastating fire that destroyed much of the iconic cathedral, many artists have shown their respect to the monument since then. This is our tribute, Tribute to Notre Dame.

She is still standing beautiful and strong.