Marigold IceUnity

SM-seniori muodostelmaluistelujoukkue – Helsingin Luistelijat ry

2003-2004

MIU0304
Ensimmäinen rivi vasemmalta: Heli Tikkanen, Kirsi Inki. Maria Setälä, Maikki Kokko, Katri Kalevi, Anu Peltonen Toinen rivi vasemmalta: Essi Räisänen, Elli Tuominen, Tiina Kujala, Nina Kaartinen, Elina Räisänen (A), Elina Löytönen ja valmentaja Anu Jääskeläinen Kolmas rivi vasemmalta: Inka Eräkangas (C), Inkeri Virtanen. Anu Tuunanen, Jenni Sepponen, Lotta Erpilä, Jonna Erkkola. Elisa Ahonen Neljäs rivi vasemmalta: Anna-Riikka Toiviainen, Outi Jokinen, Sini Aarnio (A), Anna Konu, Laura Andersson, Anna-Sofia Hokkanen

 

 

Lyhytohjelma

Short2003_2004

”Kohti päämäärää” ”Kapteeni Koukku”
Päättäväisesti kohti päämäärää; voimaa, asennetta ja taistelutahtoa uhkuen.

 

Vapaaohjelma

Free2003_2004

”Lumottu metsä”
Sukellus salaperäiseen, lumottuun metsään, jossa päivänvalon suloinen kirkkaus ja yön tumma, armoton pimeys käyvät loppumatonta, tasaväkistä taistelua. Haltiat hallitsevat päivää ja menninkäiset yötä. Seikkailemme maailmassa, jossa puut heräävät henkiin ja ilmassa tuoksuu taika…

Valmentaja ja koreografi: Anu Jääskeläinen
Valmentajat: Päivi Nurmi ja Janna Erpilä
Apukoreografi: Maikki Uotila
Tanssiopettajat: Peter Pihlström ja Jarmo Rastas

Kunnianosoitus


viiri2002_200 viiri2002_200

Tunnelma Marigold IceUnityn ja Musketeersin kultamitalikahveilla 22.04.2004 Helsingin jäähallissa nousi sananmukaisesti kattoon, kun Jääkenttäsäätiön toimitusjohtaja Harry Bogomoloff lupasi Marigoldin tunnukselle paikan jäähallin katossa riippuvien voittomerkkien joukkoon. Siellä ovat niin jääkiekon maailmanmestaruudesta kuin HIFK:n Suomen mestaruuksista muistuttavat liput. Marigold saa myös ison kuvansa jäähallin seinälle.

Kunniapaikka oli jatkoa useille huomionosoitukselle, joita sekä joukkueet että seura, Helsingin Luistelijat, ovat saaneet muodostelmaluistelun senioreiden Vuoden 2004 maailmanmestaruudesta ja junioreiden epävirallisen MM-tittelin voitosta. Mestaruudet olivat molemmille joukkueille jo toiset.

Laji on menestyksillään kiirinyt myös ylimmän valtiovallan tietoon. Onnitteluja oli jo aikaisemmin tullut muun muassa tasavallan presidentiltä. Nyt joukkueita muistivat pääministeri Matti Vanhanen ja kulttuuriministeri Tanja Karpela. Molempien joukkueiden valmentaja Anu Jääskeläinen iloitsi paitsi menestyksestä ja ruotsalaisjoukkueen kukistamisesta myös siitä, että joukkueet jaksavat kehittää itseään kultamitaleiden jälkeenkin. Siten suomalaisista onkin tullut suunnannäyttäjiä koko lajille.

Viirit nostettiin juhlallisesti Helsingin jäähallin kattoon 15.1.2005 ennen SM-senioreiden ja SM-junioreiden 2. valintakilpailun alkua.