Marigold IceUnity

SM-seniori muodostelmaluistelujoukkue – Helsingin Luistelijat ry

2. SM-valintakilpailu 7.-8.12.2019

Pakopelin alkuun sattui törmäys läpimenossa, joka pudotti roimien vähennysten vuoksi Marigoldin tuloksen 67,19 pisteeseen.ilpailupäivä noudatteli sateisen päivän tunnelmia, mutta hyvääkin vetoon sisältyi.

”Senioreiden olisi tärkeää pystyä tekemään virheetön suoritus. Tällä kertaa tekniset tasot, joita on kovasti hiottu, menivät hienosti läpi. Mutta ei ole varaa kaatumisiin läpimenossa, joka on kallis elementti”, Anu harmitteli

Muuten senioreiden lyhytohjelmassa oli Anun mukaan paljon hyvää. Koreografiaan on tehdyt  lisäykset toimivat ja sujuivat hyvin.

Marigold IceUnity lähti vapaaohjelmien sunnuntaihin kolmannelta sijalta Lahdessa. Kilpailua johti HTK:n Rockettes ja toisena oli HSK:n Team Unique.

Marigold IceUnity oli kolmas myös vapaaohjelmakilpailussa ja lopputuloksissa viikonloppuna Lahdessa, sillä kaatumiset sotkivat pahasti joukkueen suorituksia muodostelmaluistelun toisissa SM-valinnoissa.

Valmentaja Anu Oksanen harmitteli Marigoldin viikonvaihteen epäonnea. Joukkue oli saanut molempien ohjelmiensa tekniset tasot hyvään kuntoon, mutta yhteensä viisi kaatumista ohjelmissa veivät mahdollisuudet kolmatta sijaa parempaan sijoitukseen.

”Eiköhän viidellä kaatokakulla ole kiintiö tältä kaudelta täynnä. Nyt on tehtävä töitä, että pääsemme puhtaisiin suorituksiin. Seuraavan kerran sitten haetaan onnistumisia ensi viikonvaihteessa”, Anu totesi.

Joukkue sai vapaaohjelmastaan pisteet 125,70 ja kokonaispisteet 192,89.

Kaikki tulokset 

Kuvia kilpailusta