Marigold IceUnity

SM-seniori muodostelmaluistelujoukkue – Helsingin Luistelijat ry

1. SM-valintakilpailu 7.-8.11.2020 Tampere

Kilpailukausi avattiin hyvin tavallisuudesta poikkeavissa järjestelyissä Tampereen Hakametsän jäähallilla. Yleisöä pääsi kisakatsomoon vain murto-osa totutusta, Covid-19 epidemian vuoksi. Lähes tyhjä katsomo tuntuikin hieman oudolta, niin yleisölle, kuin luistelijoillekin. Pieni yleisöjoukko kuitenkin kannusti äänekkäästi, vaikka eivät huutaa saaneetkaan. Erilaiset soittimet olivat ottaneet huutojen paikan ja rytmikkäät taputukset kannustivat. Kotisohva-yleisö sai seurata kilpailuja median kautta. Ihanasti se yleisönosa antoi palautetta sosiaalisen median kautta! Kiitos kaikille mukana olosta ja kannustuksesta!

Näissä kisoissa ei myöskään ollut loppuseremonioita, eikä joukkueet tavanneet toisia joukkueita, eikä luisteluystäviään edes käytävillä, kuten tavallisesti. Järjestelyiltä nämä olivat hyvin toisenlaiset kisat kuin ennen!

Marigoldien tämän kauden lyhytohjelman teema on Nordic spirit ja vapaaohjelman teema on Storm. Ohjelmien teemoista valmentaja Anu kertoo seuraavaa:
”Marigoldin koskettava lyhytohjelma luistellaan kauniiseen joikuun. Inspiraationa on ollut pohjoisen maisemat; revontulien loisto ja kylmänä puhaltava tunturituuli, joka kuljettaa viestiä edesmenneelle, rakkaalle ystävälle, läpi jylhien tunturimaisemien.

Vapaaohjelma on energinen ja tunnelman sähköistävä Storm-Myrsky. Myrskyn energia luo taivaalle mahtavan spektaakkelin tornadoineen, jota tässä ohjelmassa kuvastetaan. Tämä ohjelma sisältää paljon uudenlaisia elementtejä ja nostoja.”

Näissä kilpailussa Marigold ei saavuttanut haluamiaan teknisiä tavoitteita. Joukkue luisteli molemmat tunteikkaat ohjelmansa nauttien luistelusta ja uusien ohjelmiensa esittämisestä. Tällä kertaa lyhytohjelmasta kertyi pisteitä 68,59 ja vapaaohjelmasta 124,47 ja kokonaispisteillä 193,06 saavutettiin 3.sija. Tampereen kisan voitti Helsinki Rockettes ja toiseksi tuli Team Unique