Marigold IceUnity

SM-seniori muodostelmaluistelujoukkue – Helsingin Luistelijat ry

Vieraskirja

Vieraskirjaan voi lähettää kannustuksia tai kommentteja. Halutessa voi viestiin liittää oman nimen ja sähköpostiosoitteen mutta ne eivät ole pakollisia. Tervetuloa kannustamaan!

Viesti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Te olette koko maailman paras joukkue (oma tietenkin on parempi(; ) ja haluaisin isonpana luistellakkin Marigold iceunityssä. Olen tehnyt 3 esitelmää koulussa teistä. Mutta minkä ikäisiä olette ja voiko sinne liittyä mistä vaan, minkälainen luistelu tausta pitää olla vai pitääkö olla omasta seurasta?
  enskuuww@gmail.com

 2. Hei.olen 11.v tyttö Kuopiosta .olin katsomassa kun loistitte mm jäillä olitte tosi upeita.olin se tyttö joka antoi laidalta sen miu kyltin toivottavasti tämä viesti menisi perille.olen harrastanut seitsemän vuotta muodostelma luistelua ja se on parasta mutta olen vielä tulokas tasolla.minun unelma on aina ollut päästä teidän joukkueeseen.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • Hei.olen 11.v tyttö Kuopiosta .olin katsomassa kun loistitte mm jäillä olitte tosi upeita.olin se tyttö joka antoi laidalta sen miu kyltin toivottavasti tämä viesti menisi perille.olen harrastanut seitsemän vuotta muodostelma luistelua ja se on parasta mutta olen vielä tulokas tasolla.minun unelma on aina ollut päästä teidän joukkueeseen.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 3. Hei!
  Voisiko muodostelmaluistelussa olla mukana pojat, jolloin voisi tehdä pariosuuksia?

 4. Watched on dancing on ice tonoght. Fantastic. Mesmorising. I could watch you all evening
  So beautiful. The wow factor.

 5. Hei hauasin ostaa 2 teidän fani viiri. mistähän semmoisen voisin ostaa?Pitäsi saada ennen mm- kisoja koristeltua.

 6. Onnea voitostanne! Te todella ansaitsitte sen. Varsinkin vapaaohjelma oli upea sekä koreografisesti että esityksellään.

 7. Onnea MM-tittelin johdosta! Upea suoritus osaavilta ja kauniilta suomalaisnaisilta.

 8. Onnea vielä eilisen voittonne johdosta! Mahtava oli katsella kotikatsomosta suoritustanne, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Itkuhan siinä tuli, kun pisteet ilmestyivät ruutuun.. Olette mitalinne ansainnut!

 9. Voi miten upeaa katsoa teidän luisteluanne. Menin ihan kananlihalle! Paljon onnea maailmanmestaruudesta 2018! Olette totisesti sen ansainneet!

 10. Awesome mahtavaa täydellinen esitys kyllä suomalainen voittaa jos vain uskoo omaan tekemiseen tuloksen selvittyä tunteet nousi pintaan ja pari kyyneltäkin vierähti silmäkulmasta Hyvä Tytöt !

 11. Hi There! As all of the teams prepare for the upcoming 2017-2018 synchronized skating season, I wanted to reach out to your team to let you know that we will be hosting the 23rd Cape Cod Classic Synchro competition Dec 8-10, 2017. We have expanded our officials panel to include ISU level officials representing the US, Canada, and Europe. Our competition is an exciting and helpful one with meaningful critiques as well. We would love for you to join us! As part of the LOC I would be more than happy to help support your teams in joining our competition. Please let me know what we can do to help!
  Best regards,
  Laura Scena
  508-317-2836