Marigold IceUnity

SM-seniori muodostelmaluistelujoukkue – Helsingin Luistelijat ry

MM-hopea

SavedPicture-201541222548.jpgMaailmanmestaruuskilpailut on nyt saatu päätökseen ja kaulassamme kimaltelee kolme mitalia. Luistelimme tänään sydämiemme pohjista ja kaikkemme antaen ihan mielettömän hyvän suorituksen, josta keräsimme 143,67 pistettä. Komponenteista löytyi neljä ansaittua kymppiä! Kokonaispisteet riittivät kilpailun toiseen sijaan.
Tämä kausi kokonaisuudessaan on ollut aivan huikea! Kaikista kisatuista ohjelmista voitto jäi saamatta vain yhdestä, MM-lyhyestä. Harmiksemme tämä maksoi meille MM-kullan, mutta vapaaohjelman voitosta muistuttaa kaulassa pieni mutta sitäkin rakkaampi kultamitali. Olemme kuitenkin suunnattoman ylpeitä suorituksistamme tänä viikonloppuna! Pystyimme luistelemaan kaksi mahtavaa suoritusta ja pitämään päät kylminä suuren yleisön edessä. Images of War -ohjelma todellakin ansaitsi olla maailman paras!
Haluamme kiittää kaikkia tuesta ja kannustuksesta, arvostamme suuresti kaikkia ihania kommentteja, joita olemme niin tämän kilpailun kuin koko kauden aikana saaneet!