Marigold IceUnity

SM-seniori muodostelmaluistelujoukkue – Helsingin Luistelijat ry

2009-2010

miu2009_2010
Ylärivi vasemmalta: Henriikka Yliniemi, Saara Laaninen, Emilia Meling, Henni Aaltonen, Saga Hägglund, Tomoyo Sekiguchi, Annina Salmi, Jonna Kinnunen. Keskirivi vasemmalta: Sara Vedenoja, Jenna Jaskio, Satu Laitinen, Salla Laukkanen, Hetti Maukonen, Mari Valkonen, Tiina Repo. Alarivi vasemmalta: Pilvi Lipiäinen (A), Sara Salmikivi, Satu Andersson (C), Anna Karjalainen (A), Lotta Vuoksinen, Tuuli-Maaria Tuomala, Tiina Turunen.

Lyhytohjelma

”Viidakkoswing”
Disneyn tutun Viidakkokirjan apinalaulun säveliin svengaava ohjelma, joka vie meidät syvälle viidakon uumeniin, eläinten ja erityisesti apinoiden maailmaan. Viidakkokirja oli viimeinen elokuva, jota itse Walt Disney työsti juuri ennen kuolemaansa. Elokuvasta tuli näin kunnianosoitus hänen työlleen.

Vapaaohjelma

”Les Miserables”
Ranska, vuonna 1815. Vangit on pakotettu pakkotyöhön. Yhdeksäntoista vuoden vankeuden jälkeen Jean Valjean pääsee ehdonalaiseen. Hän tulee kuitenkin aina olemaan hylkiö yhteiskunnassaan. Tekaistun henkilöllisyyden turvin hänestä on kahdeksan vuotta myöhemmin tullut rikas tehtaanjohtaja ja kaupungin pormestari. Yksi hänen työntekijöistään, Fantine, joutuu tehtaalla tappeluun. Muille työntekijöille paljastuu, että hänellä on avioton lapsi, jonka hoitajille hän lähettää salaa rahaa. Fantine saa potkut tehtaalta. Hän muistelee särkyneitä unelmiaan ja lapsensa isää, joka hylkäsi hänet; ”I dreamed a dream…” Yhdeksän vuotta myöhemmin Pariisi on sekasorron vallassa. Hallituksessa on vain yksi jäsen, jolla on myötätuntoa köyhiä kohtaan. Hän on kenraali Lamarque, mutta hänkin on nyt kuolemaisillaan. Salaisessa poliittisessa tapaamisessa ryhmä aatteellisia opiskelijoita valmistautuu vallankumoukseen. Kun uutinen kenraalin kuolemasta saapuu, he marssivat kaduille nostattamaan kansan tukea. He rakentavat barrikadin ja uhmaavat ja vastustavat armeijan varoituksia siitä, että heidän tulee antautua tai kuolla. Ranskan nimeen ja aatteidensa puolesta kapinoitsijat haluavat taistella loppuun asti. ”Do you hear the people sing…”