Marigold IceUnity

SM-seniori muodostelmaluistelujoukkue – Helsingin Luistelijat ry

2005-2006

20052006
Sini Aarnio (C), Satu Andersson, Jonna Erkkola, Lotta Erpilä, Henna Hautamäki, Katri Kalevi, Milla Kallijärvi, Anna Karjalainen, Jaana Kaspiola, Marja Kokko, Emma Konu, Jenniina Kortelainen, Katja Kärkkäinen, Henriika Lassinharju, Jannika Lilja, Essi Lindholm, Pilvi Lipiäinen, Hanna Lohva, Pihla Melander, Anu Peltonen, Tiina Pesonen, Henna-Riikka Reini, Anu Ryynälä, Jenni Sepponen, Jenika Timonen, Anu Tuunanen, Paula Vartia, Noora Vesamäki, Inkeri Virtanen

 

Kauden teemat
”The task ahead of us is never as great as the power behind us.”

Lyhytohjelma

”Gangsterit – Kosto on suloinen”
Ilta hämärtää suurkaupungissa. Lamput syttyvät valaisemaan hiljeneviä katuja, ja viimeinenkin koiranulkoiluttaja sulkee kotiovensa. Pimeillä kujilla pahamaineinen joukko gangstereita valmistautuu iskuun. He ovat koston tiellä, sillä joku on tunkeutunut heidän reviirilleen. Mustat lierit kasvojensa suojana ja takinkaulukset pystyssä he vilkaisevat ensin vasempaan, sitten oikeaan. Kaikki on valmista ja suunnitelma on aukoton. Mikään ei voi estää heitä onnistumasta tänä iltana. Ja kosto on oleva suloinen.

Vapaaohjelma

MIU0506_2

”Jumalattaret”
Aurinko nousee Olympos-vuoren takaa ja jumalattaret valmistautuvat uuteen päivään kukin omalla tavallaan. Viehkeä ja valloittava Afrodite, kauneuden ja rakkauden jumalatar, on ensimmäisenä ihailemassa upeaa valtakuntaa, joka puhkeaa loistoonsa auringonsäteiden syleilyssä.
Seesteinen tunnelma katoaa, kun vihollisjoukko häiritsee Olympoksen asukkeja. Ylijumala Zeus tulistuu ja valmistautuu mahtavin voimin puolustamaan omiaan. Salamat sinkoilevat ja ukkonen jyrisee. Sotataidon jumalatar Pallas Athene joukkoineen saapuu taisteluun avuksi. Yhdessä vihollinen kukistetaan ja sotilaat marssivat voitokkaina pois paikalta. Sydämellisyyden jumalatar Hestia onnittelee sotilaita juhlallisin menoin, ja Artemis, metsästyksen jumalatar, ampuu kultaisia nuolia taivaalle voiton kunniaksi. Valtakunnan rauha on jälleen turvattu ja sen kunniaksi kaikkien jumalten äiti, kunnianarvoisa Hera, laskeutuu Olympos-vuoren temppelistä rakkaimpiensa keskuuteen.

Valmentaja ja Koreografi: Anu Jääskeläinen-Oksanen
Apuvalmentajat: Janna Hautamäki, Päivi Putkonen ja Maikki Uotila-Kraaz
Tanssiopettaja: Peter Pihlström
Balettiopettaja: Pirjo Kuha
Joukkueenjohtaja: Marita Kokko
Huoltajat: Mari Lassinharju ja Maarit Timonen