Marigold IceUnity

SM-seniori muodostelmaluistelujoukkue – Helsingin Luistelijat ry

French Cup 31.3.-1.2.2020

Marigold IceUnity sijoittui toiseksi Challenger-sarjaan kuuluvassa French Cupissa ja nosti kauden kärkituloksensa 224,08 pisteeseen. Valmentaja Anu Oksanen kiittää joukkuetta hyvästä asenteesta ja rohkeasta otteesta molemmissa ohjelmissa.

Marigold IceUnity venyi Rouenin illassa lähes täydelliseen suoritukseen lyhytohjelmastaan Escape Room. Onnistuminen toi myös kauden ennätyspisteet 79,34 lyhytohjelmasta. Joukkue johtaa Challenger-sarjaan kuuluvaa French Cupia ennen vapaaohjelmaa.

”Hieno päivä. Sinänsä ei voi sanoa ohjelmaa täydelliseksi, mutta tämä oli joukkueelta hyvin taisteltu hyvällä asenteella. Työ, jota olemme tehneet, näkyi nyt onnistumisena tärkeässä kilpailussa, mikä näkyi myös tuomareilta saaduissa laatupisteissä. Löytyipä komponenteissa pari kymppiäkin, joten siinä on sitten tavoitetta vapaaohjelmaan”, valmentaja Anu Oksanen toteaa.

”Senioreille tuli vapaaohjelman ryhmänostossa harmittava tason alennus, joka oli turhan kallis vähennys. Olen todella tyytyväinen joukkueen esitykseen ja koko kisaan. Alkukaudesta on tullut paljon epäonnistumisia, mutta nyt pysyttiin pystyssä.  Toki virheitä löytyi, ja siksi pystymme vieläkin  parempaan”, hän toteaa.

Anu korostaa tiukan treenauksen näkyneen senioreiden suorituksessa vapaaohjelmastaan Tribute to Notre Dame.

”Moni kohta on mennyt ison askeleen eteenpäin, ja työ jatkuu.”

Seniorisarjan voitti Helsinki Rockettes pistein 227,48, ja kolmanneksi luisteli Kanadan Kanadan Les Suprêmes 219,39 pisteellä. Helsingissä MM-kullan ottanut Venäjän Paradise teki ohjelmissaan isoja virheitä ja putosi neljänneksi sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa kokonaispistein 217,23.

Tero Österlundin kuvia lyhytohjelmasta ja vapaaohjelmasta.

Tulokset