SM 2016

SavedPicture-201622822394.jpgSuomen mestaruuskilpailut on nyt saatu päätökseen. Luistelimme huimasti kehittyneen ja vahvistuneen vapaaohjelman, josta saimme 128,99 pistettä. Ohjelmaan mahtui virhe nostossa emmekä saaneet kaikkia hakemiamme tasoja läpi. Virheestä ja pisteistä huolimatta myös vapaaohjelmasuoritus oli kauden paras. Päädyimme kilpailun toiselle sijalle, mikä tarkoittaa sitä, että tällä kertaa me jäimme ilman kisalippua MM-kilpailuihin. Harmi ja suru on tottakai mielettömän suuri, mutta hyvistä suorituksista ja kehittyneistä ohjelmista on oltava ylpeitä! Kiitos loppumattomasta tuesta viikonlopun aikana! ❤
Huomenna matkamme jatkuu kohti Kiinan Shanghaita, missä pääsemme kokemaan jotain ennennäkemätöntä. Osallistumme ISUn järjestämään kutsukilpailuun, jossa kilpaillaan sekä muodostelmaluistelussa että pikaluistelun short trackissä.

 

SM-lyhytohjelma

SavedPicture-201622722936.jpgLuistelimme tänään kauden parhaan lyhytohjelman, josta saimme 71,48 pistettä. Suoritus oli tarkka, energinen ja siisti ja voimme olla siihen tyytyväisiä. Olemme tällä hetkellä kilpailun toisella sijalla. Huomenna luistelemme koko kilpailun viimeisinä ja lähdemme kohti vapaaohjelmaa hyvällä asenteella ja päättäväisinä!

Kuva: NorthernAction

 

SM-kilpailut 27.-28.2.

SavedPicture-2016223808.jpgTänä viikonloppuna kilpaillaan Helsingin Jäähallilla Suomen mestaruudenkilpailut. Eilen suoritettiin arvonta lyhytohjelmaa varten ja me luistelemme sarjamme ensimmäisinä.