Koulutusta

10579931_10152415005742972_1982499412_nOlimme sunnuntaina demojoukkueena Suomen taitoluisteluliiton järjestämässä muodostelmavalmentajien ja -teknisten koulutuspäivässä. Tilaisuudessa käytiin läpi uusia sääntöjä ja teknisiä kiemuroita.

Vierailijoita treeneissä

jartsaKauden ensimmäinen koitos, Finlandia Trophy, kolkuttelee jo oven takana. Olemme saaneet treeneihimme muutaman vierailevan tähden auttamaan meitä lyhytohjelmamme kanssa.

Tanssiopettajamme Jari Saarelainen, joka on menestynyt itse niin tanssijana kuin koreografinakin, yllätti meidät eräs sunnuntai-ilta tulemalla ensimmäistä kertaa opettamaan salojaan jäähalliin. Aamupäivän tanssitunti saikin jatkoa illalla, kun Jartsa auttoi meitä lyhytohjelmamme koreografian liikekielessä ja tulkinnassa.maurizio

Suomen jäätanssiparien siirryttyä seuraamme sai valmentajakaartimmekin tuoreen lisäyksen Maurizio Margagliosta, joka on omalla urallaan sekä valmentajana erittäin menestynyt. Pääsimmekin eilen hyödyntämään hänen tietämystään ja kokemustaan, kun hän kävi opettamassa meille askeltekniikkaa.