Nyyttärit

SavedPicture-2014831194139.jpgLauantaina jäiden jälkeen suuntasimme valmentajamme Jääskiksen luokse viettämään nyyttäreitä. Ennen kuin Jääskis ja Turtsi pääsivät paikalle kuntovalmentajamme Jartsa veti meille oheiset, joissa saimme kokeilla ties minkälaisia kuntoiluvälineitä. Oheisten jälkeen pääsimme herkuttelemaan ja syömisen lomassa paljastettiin uuden kauden kapteenit. Tänä vuonna tätä porukkaa luotsaa kapteeni Sanni Levy apunaan Anni Holopainen ja Anne Niemi.

 

Kuortaneen leiri

_DSC4318Vietimme perinteisesti kesäleirimme 1.-6.8 Kuortaneen olympic training centerissä, jossa pääsimme treenaamaan olympiaurheilijoiden ja muiden huippu-urheilijoiden kanssa samassa urheilukeskuksessa. Leirillä rakensimme uusia kilpailuohjelmiamme ahkerasti ja intoa huokuen sekä vietimme laatuaikaa yhdessä, mikä lähensi meitä entistä enemmän joukkueena. Säät olivat mitä mahtavimpia ja ehdimmekin hieman nauttia auringosta ulkona temppuillessamme. Jäähallissa pakkanen paukkui mutta tunnelma pysyi erittäin lämpöisenä. Nyt molemmat ohjelmamme ovat valmiit ja lähdemme innolla kohti uutta kautta ja uusia koitoksia!

<3 uudet MIUt

Leirikuvia pääsee katselemaan Kuvia-osiosta.

ps. Suuret kiitokset Vihannespörssille leirieväistä. Banaanit ja mandariinit antoivat sopivaa lisäenergiaa pitkien jäiden lomassa.