Vierumäellä esitystä ja palkintoja

0N0B3201Suomentaitoluisteluliitto piti Vierumäellä viime viikonloppuna seuraparlamenttia ja kevätkokouksen. Sen yhteydessä järjestettiin pieni kevätnäytös jäähallissa, jossa mekin esiinnyimme yhteisohjelmalla Musketeersien ja Julia Turkkilan kanssa. Sen jälkeen oli juhlallinen illallistilaisuus, jossa jaettiin palkintoja. Pokkasimme kapteenimme Sagan toimesta kaksi palkintomaljaa: Muodostelmaluisteluseniorit- ja vuoden kansainvälinen kilpailusuoritus muodostelmaluistelussa, Marie Lundmark-maljan. Kuvat-osiossa muutamia kuvia tapahtumasta.

Mitalikahvit

0N0B2542Torstaina 10.4. vietettiin Pasilassa VALO-talolla Taitoluisteluliiton järjestämiä mitalikahveja. Meidän lisäksemme paikalla oli oma juniorijoukkueemme Musketeers sekä Helsingin Taitoluisteluklubin Rockettes ja Team Fintastic. Kaikki joukkueet palkittiin hyvästä arvokilpailu menestyksestä. Myös Suomen olympiakomitea palkitsi joukkueet pienillä lahjoilla.

Anu-valkun terveiset

0N0B2582Suuri kiitos kaikille faneille! Monen MIUn yksi suuri unelma toteutui Italiassa ja millä tavalla. Maailman paras lyhyt, maailman paras vapaa ja siis maailman paras joukkue. Jäätävän hienot kisasuoritukset molempina päivinä. Kiitokset kaikille kannustuksesta ja erityiskiitos kaikille niille, jotka ovat olleet pitkän matkan mukana työtämme tukemassa ja tyttöjä kanssani tällä kaudella valmentamassa (Turtsi, Harri, Pirjo, tanssi-Jartsa, kunto-Jartsa, Ellu, Maikki, Peter ja Oula). Edellisestä MM-kullasta ehti vierähtää muutama vuosi, joten tämä tuntuu taas sitäkin makeammalta.
Kuten kultamitalin tekstit sen hienosti kertovat…
“Palmam Qui Meruit Ferat” = Let He Who Merits The Palm Possess It”  = “If You Wish To Gain Recognition, Work Hard For It”
<3 Anu valkku