Matkalla

1975182_10152358628118615_1737292459_nOlemme nyt lentokentällä valmiina lähtemään MM-kisoihin Courmayeuriin, Italiaan! Odotamme innolla mitä tämä viikko tuo tullessaan!

Katso MM-kisan Send-off – kuvia Kuvia-osiosta.

Kokkikoulu Espa

_DSC3025Perjantaina jatkuivat edellisenä sunnuntaina alkanet MM-yllätykset. Tapasimme sovittuun aikaan Ruotsalaisen teatterin edessä, mutta ohjelmassa ei kuitenkaan ollutkaan teatteriesitys. Lähdimme huoltajiemme Mian ja Astan johdattamina kulkemaan pitkin Espaa kunnes käännyimme pienelle sisäpihalle, jossa menimme ovesta sisään ja portaita ylös. Pian löysimmekin itsemme Kokkikoulu Espasta. Ohjelmassa oli kolmen ruokalajin valmistaminen ravintolamestari Matti Lempisen johdolla. Ruuanlaiton ohessa saimme myös tehdä ja maistella erilaisia smoothieita. Kun ruuat on valmistettu, istuimme odottamaan, sillä vaikka itse ruuan kokkasimmekin, saimme silti nauttia pöytiintarjoilusta. Ilta oli erittäin hauska ja leppoisa, olihan seura mitä parhain. Suuret kiitokset Kokkikoulu Espalle!

Kuvia illasta löytyy Kuvat-osiosta.

Sunnuntaina ja maanantaina esiinnymme Helsingin Luistelijoiden jääshow’ssa Sinbadin seikkailut ja sitten onkin aika suunnata kohti Italian Courmayeuria ja maailmanmestaruuskilpailuja. Muistattehan sunnuntain esityksen jälkeisen send-off tilaisuuden, jossa esitämme viimeisen kerran Suomessa kilpailuohjelmamme. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle katsomaan meitä ja toivottamaan vielä viimeiset tsempit!

Sauna-ilta ja MM-yllätyksiä

vogueLauantaina treenien jälkeen suuntasimme valmentajamme Jääskiksen kotia. Täytimme vatsamme toinen toistaan herkullisemmilla piirakoilla ja leipomuksilla, joita kauden aikana kaatuneet olivat perinteisesti leiponeet. Sillä aikaa kun odotimme saunan ja paljun lämpenemistä, katsoimme kauden ensimmäiset kokonaiset, jotka teimme Kuortaneen leirillä. Naurua riitti, kun katsoimme itseämme vogueing-kävelyissä. Huomattavaa muutosta ja kehitystä on onneksi kauden aikana tapahtunut. Rentouttavan saunan jälkeen meille kerrottiin, että seuraavana päivänä tarvitsisi mukaan cocktail-asun. Hämmentyneinä lähdimme kotiin etsimään mekkoja. Arvelimme MM-yllätysten alkavan.

Sunnuntaina ensimmäisen jään jälkeen puimme mekot yllemme, ehostauduimme  ja yksitellen meidät johdatettiin kohti tuntematonta. Yllätys osoittautuikin valokuvaukseksi entisen miesmallin Juri Silvennoisen kanssa, jonka kanssa pääsimme kokeilemaan miltä tuntuu poseerata salamavalojen välkkyessä. Yllätykset jatkuvat…