Paljastuksia

doiEsitämme Dancing on ice -finaalissa showcase numerot molempien tähtikilpailijoiden kanssa. Sauli Koskinen on TV:sta tuttu kasvo, sillä hän voitti Suomen Big Brother -ohjelman vuonna 2007. Hän on myös maailmalla tunnettu Adam Lambertin entisenä poikaystävänä. Kisan aikana Sauli on kehittynyt teknisesti huimasti ja onkin ollut oikea hyppy- ja piruettikone. Arttu Wiskari puolestaan on laulaja-lauluntekijä, jonka ohjelmista ei ole puutunut huumoria. Arttu on voittanut puolelleen faneja luistelun ilollaan ja onkin antanut tässä kisassa kaikkensa. Molemmat kilpailijat ovat kehittyneet valtavasti kilpailun aikana. Finaalissa me autamme heitä pääsemään vielä uudelle tasolle ja kokemaan hieman muodostelmaluisteluakin.

Telkkarit auki siis huomenna 19.30 Nelosella Luvassa ennennäkemättömiä temppuja ja hauskoja ohjelmia!

2. SM-valintakilpailu

images-ML_2vk_2013_juliste-250x354Seuraavan kerran kilpailemme Tampereella 7. – 8- joulukuuta. Tapparan taitoluistelu järjestää 2. SM-valintakilpailun Hakametsän jäähallilla. Nyt kaikki mukaan kannustamaan ja nauttimaan muodostelmaluistelukilpailuiden mahtavasta tunnelmasta!

Kilpailuihin on taas mahdollisuus hankkia nettikatseluoikeus. Katso lisätietoja SporttiTV:n taitoluistelusivulta.

Luistelujärjestykseksi lyhytohjelmaan on arvottu lauantaille seuraavasti: 1. Revolutions, 2. Team Unique, 3. Rockettes ja 4. Marigold IceUnity

Seuraava esiintymisemme

V__AD58V__0DC8Esiinnymme Dancing on Ice -finaalissa ensi viikon lauantaina 30. marraskuuta. Lähestys alkaa kello 19.30 Nelosella. Kaikki silloin television ääreen seuraamaan kilpailun ratkaisua ja mukana olevia esityksiä.

PS. Kolmetuhatta tykkääjää Facebookissa, kiitos kaikille faneillemme!