Vierun leiri

DSC01639Neljän päivän leirimme Vierumäellä sujui oikein mainioissa meiningeissä. Päiviin sisältyi paljon naurua ja hulluttelua, mutta mös tietysti ahkeraa treenausta. Torstai-iltana kiersimme lampilenkin, joka huipentui hauskoihin esityksiin. Perjantaina heräsimme lumisateeseen ja ohjelmassa oli jäätreenien lisäksi kuntotestit. Illalla saimme nauttia rantasaunasta ja muutamat uskaltautuivatkin pulahtamaan lampeen. Lauantaina junnut saapuivat paikalle ja joka vuotinen jääsählyottelu pelattiin ja me voitimme junnut toista vuotta putkeen. Viimeinen leiripäivä ei sujunut ongelmitta kun pääsimme työntämään hajonnutta jääkonetta. Onneksi tältä hajonneita bussejakin työntäneeltä porukalta se sujui helposti.
Kaiken kaikkiaan meillä oli erittäin onnistunut leiri ja saimme siistittyä vapaaohjelmaamme kisakuntoon. Tästä onkin nyt hyvä jatkaa treenaamista kolmen viikon päästä koittaviin 1. valintakilpailuihin!

<3 MIU

Kuvia leiriltä pääset katsomaan painamalla tästä.

Vierulle

linkkariOlemme matkalla Vierumäelle neljän päivän leirille, jossa hiomme vapaaohjelmamme kisakuntoon!

Finlandia Trophy

0N0B5565EKilpailukausi on nyt avattu Finlandia Trophyn lyhytohjelmakilpailun kolmannella sijalla. Saimme suoristuksestamme 60.09 pistettä, sillä muutamat tekniset virheet rokottivat pistesaalistamme.  Olemme tyytyväisiä kauden aloitukseen, kun vihdoinkin pääsimme näyttämään yleisölle mahtavan lyhytohjelmamme. Kiitos kaikille kannustuksesta niin paikan päällä kuin tsempeistä viestien välitykselläkin. Tästä on taas erittäin hyvä jatkaa kohti seuraavia koitoksia!

<3 MIU

Kisakuvat katsottavissa Kuvia-osiossa.