Enää muutama viikko

1234500_503524979738882_84279195_nEnää muutama viikko kauden ensimmäiseen kilpailuun. Olemme innoissamme, että pääsemme pian esittämään uuden lyhytohjelmamme, joten muistakaa hankkia liput kisaan. Toivottavasti näemme paljon faneja kannustamassa meitä!

Kastajaiset ja treffit

DSC01366Viime viikon lauantaina vietimme treenien jälkeen kastajaisia. Syömisen lomassa MIUn uusimmat tulokkaat Emppu ja Sini pääsivät vastaamaan muutamiin hauskoihin kysymyksiin koskien muita joukkuetovereita ja esittivät näytelmän, jonka aikana ei kukaan säästynyt naurulta. He pääsivät leivonta puuhiin ja taiteilivat suklaakakun, joka tosin annettiin seuraavana päivänä junnuille syötäväksi.

DSC01378Perjantaina kävimme joka vuotisilla treffeillä perinteisesti elokuvissa ja syömässä. Tänä vuonna leffaksi valikoitui Millerit, joka osoittautuikin varsin hyväksi valinnaksi. Syömään päädyimme Gringos Locos -ravintolaan, jossa söimme Tex Mex ruokaa. Pitkän odottamisen jälkeen ruokien saapuessa pöytään meni tämäkin joukko hiljaiseksi, sen verran nälkäistä porukkaa oli liikkeellä ja fajitakset ja burritot upposivatkin vatsoihimme varsin nopeasti.